11.novembra krastmalā Jauno gadu sagaidījuši 80 000 cilvēku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

2017.gadu Rīgā, 11.novembra krastmalā sagaidījuši 80 000 rīdzinieku un pilsētas viesu, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Starp Jaunā gada sagaidītājiem esot bijis daudz jauniešu, kas ieradušies Rīgā uz Tezē dienām.

Pirms pusnakts svinību dalībniekiem varēja klausīties Rīgas mēra Nila Ušakova (S) svētku uzrunu. Skanēja grupas «Otra puse» un solistes Antras Stafeckas priekšnesumi, muzicēja grupa «Colt» un īpašie viesi Aija Andrejeva un Alex.

Tieši gadu mijā, izskanot Latvijas valsts himnai, klātesošie varēja vērot svētku uguņošanu, kuru galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem demonstrēja SIA «International Fireworks Design». Uguņošanas muzikālo pavadījumu ir veidojis komponists Zigmars Liepiņš.

Pēc pusnakts svinības turpinājās kopā ar grupu «Big Al & The Jokers». Svinību vietā iedzīvotājus izklaidēja arī dīdžejs Artis Dvarionas.

Kā informē Rīgas dome, vairāki tūkstoši cilvēku Jauno gadu sagaidīja arī Vecrīgā, kur Doma laukumā darbojās Ziemassvētku tirdziņš un uzstājās mūziķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu