Radio SWH «Rīta svītas» vietā jauns raidījums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

2017. gada pirmās darba dienas rīts Radio SWH ēterā sācies ar divām radio klausītājiem labi zināmām balsīm – turpmāk no rītiem klausītājus sveiks Kaspars Breidaks un Valdis Sils jaunajā rīta šovā «TIK TIK TIK», savukārt dienas laika pavēlnieks būs pieredzes bagātais un harismātiskais Fredosaurus Rex, iepriekš zināms kā Fredis jeb Andris Freidenfelds.

Jaunais rīta tandēms jau ir sabiedrībā zināms un labi saspēlējies – gan uz improvizācijas teātra skatuves, gan Radio SWH raidījumā «Piektdienas bole», gan aizstājot «Rīta svītu» vasaras atpūtas laikā. Bet šoreiz puišiem prātā kas jauns, kas neredzēts, kas pilnībā ārpus rāmjiem – jaunas spēles, drosmīgi izaicinājumi un daudz lielāka klausītāju iesaiste lieliska šova tapšanā. «Tas būs īsts pozitīvo emociju kāpinātājs.»

Savukārt dienas programmas vadības grožus pārņems un jaunu elpu tajā iedvesīs Radio SWH ētera lielmeistars Andris Freidenfelds, kurš iejutīsies pavisam jaunā un harismātiskā tēlā – Fredosaurus Rex. «Tā būs dienasgrāmata. Reptiloīdi, kas pārsvarā uzturas paralēlā Visumā, pārvērta viņu par sev līdzīgu. Viņš mēģinās atcerēties savu pasauli, saprast to un iegaumēt.»

Turpmāk darbdienās no plkst. 12 līdz 15 būs «Dienasgrāmata», kuru tikai Fredosaurus Rex pasaules uztveres spēks ir spējīgs iedzīvināt ēterā.

Radio ēterā darbu turpinās arī Evija Gulbe, kura klausītājiem iepriekš bija pazīstama kā Juta Jazz. Evija vadīs kādu īpašu nedēļas raidījumu, kā arī būs radio balss dažādos nestandarta projektos.

Aleksandrs Sircovs un Fredis
Aleksandrs Sircovs un Fredis Foto: Edgars Kalmēns TVNET

AS Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics notikušās pārmaiņas vērtē kā pamatotu un izsvērtu nākotnes perspektīvu. «Visiem zināmā Raiņa prātula par pārmaiņām kā pastāvēšanas un izaugsmes virzītājspēku ir sevi daudzkārt pierādījusi – radio nav izņēmums, pārmaiņas dod spēku jaunam daudzsološam cēlienam. Ja radio formāts un saturs ir akmenī cirsts, tas nozīmē, ka tas nedzīvo līdzi izmaiņām auditorijā, un tas nav pareizi. Mūsu galvenais vērtētājs ir radio klausītājs, tieši tādēļ bija svarīgi stiprināt gan dienas ētera laiku, gan dot jaunu elpu rīta programmai. Lēmums par izmaiņām ir pieņemts un balstīts uz auditorijas pētījumiem. Svarīgi ir tas, ka jaunās programmas būvētas no pārbaudītām kvalitātēm, no mūsu pašu ētera personībām.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu