UFC čempione Nuņesa: Aizmirstiet par Rondu Rouziju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC čempione Amanda Nuņesa (14-4) no Brazīlijas cīņu šovā UFC 207 Lasvegasā ļoti pārliecinoši pieveica amerikāņu MMA cīkstoni Rondu Rouziju (12-2), nosargājot savu čempiones jostu. Viņa uzskata, ka šobrīd ir pasaules labākā cīkstone, un aicina cilvēkus aizmirst par Rouziju, kas karjeras pirmajās 12 cīņās ne reizi nezaudēja.

«Tas ir tik patīkami! Šis ir mans laiks. Kā jau minēju, viņai bija savs laiks un Rouzija daudz paveica šā sporta veida labā. Paldies tev, Ronda Rouzij.

Šobrīd es esmu čempione, un tā arī paliks. Cilvēki, beidziet cepties par Rondu.

Čempione esmu es, Amanda Nuņesa,» izdevumā «Washington Post» citēta 28 gadus vecā brazīliete.

Zinātāji norādīja, ka Rouzija pirms ilgi gaidītās atgriešanās cīņas bija lieliskā sportiskajā kondīcijā, bet pret pašreizējo čempioni viņa spēja noturēties ringā vien 48 sekundes. Tiesnesis pieņēma lēmumu pārtraukt cīņu, lai populārā amerikāņu sportiste negūtu smagas traumas.

«Jau no savas pirmās UFC cīņas gatavojos duelim tieši ar Rouziju. Zināju, ka tas reiz notiks. Un šoreiz es visiem pierādīju, ka esmu pasaules labākā cīkstone. Tagad viņa noslēgs karjeru un filmēsies kino. Naudas viņai ir pietiekami daudz. Tagad jums, draugi, laiks aizmirst par Rondu Rouziju,» sacīja Nuņesa.

«Gribu pateikt paldies visiem saviem līdzjutējiem, kuri atbalstījuši mani lieliskos un arī smagos brīžos,» ESPN teica Rouzija. «Vārdos grūti aprakstīt, cik daudz man tas nozīmē. Atgriešanās ne tikai cīņā, bet uzvarēt bija mans galvenais mērķis veselu gadu. Šobrīd man nepieciešams kāds laiks apdomāties par savu nākotni. Paldies par ticību un sapratni.»

29 gadus vecā Rouzija savu iepriekšējo cīņu aizvadīja 2015. gada novembrī pret savu tautieti Holiju Holmsu, kurai zaudēja otrajā raundā.

Nuņesa pirms cīņas ar Rouziju pieveica arī spēcīgo amerikānieti Mišu Teitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu