Pasliktinājies Kolinsa veselības stāvoklis, mākslinieks atkārtoti veic elektrošoka terapiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

2016.gadā dziedātājs Fils Kolinss apmeklēja ārstus, veica dažādas procedūras, lai 2017.gadā varētu dodoties koncertturnejā un būtu vislabākajā formā. Tā kā māksliniekam ir lielas problēmas ar kaklu, muguru un rokām, viņš izlēmis uzlabot veselības stāvokli ar elektrošoka terapijas palīdzību. Terapijas laikā ar elektrisku stimulāciju tiek uzlabota nervu darbība.

Mākslinieks apzinās, ka procedūra ir sāpīga, bet Fils ir gana drosmīgs, lai to veiktu, pat ja tas nozīmē tikai nelielu uzlabojumu.

Dziedātājs vēl nav gatavs vērot savus kolēģus uzstājamies no VIP ložas, bet pats vēlas dziedāt un priecēt publiku gluži kā jaunības gados.

Pirms pusotra gada smagas muguras traumas dēļ Kolinss bija spiests pārvietoties ar kruķiem, bet, pateicoties viņa centībai, ūdens procedūrām, fizioterapijai, viņš vairs neizmanto kruķus un ar katru dienu jūtas arvien labāk un sajūt mazākas sāpes.

2017.gadā dziedātājam jādodas koncerttūrē, bet decembra izskaņā viņš paziņoja, ka dosies tūrē tikai tad, ja jutīsies gana stiprs un apzināsies, ka uzstāšanās neradīs regresu viņa veselības stāvoklī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu