Par 5740 € apkops Salacgrīvas kokus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Salacgrīvas novada dome plāno veikt pilsētā esošo koku kopšanas darbus par vairāk nekā 5740 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Domes izsludinātajā publiskajā iepirkumā par koku kopšanas darbu veikšanu Salacgrīvas pilsētā uzvarējis uzņēmums SIA «Tree group», kurš ieguvis tiesības par minētā pakalpojuma veikšanu slēgt 5740 eiro vērtu līgumu.

Koku kopšanu plānots veikt atbilstoši jau esošajam Salacgrīvas pilsētas koku kopšanas plānam, kas paredz koku vainagu sakopšanu, samazināšanu, retināšanu un stiprināšanu bīstamiem kokiem. Darbu laikā tiks nodrošināta arī zaru savākšana un aizvešana, vietu sakārtojot iepriekšējā stāvoklī, ka arī darbu veikšanas zona tiks ierobežota, nodrošinot pilsētas iedzīvotāju drošību.

Koku kopšanas darbus plānots pabeigt nākamo četru mēnešu laikā.

SIA «Tree group» dibināta 2013.gadā un tās pamatkapitāls ir 3000 eiro. Uzņēmums uz pusēm pieder Jānim Kazerovskim un Uģim Kampusam. Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 9201 eiro, bet peļņa - 302 eiro, liecina portāla «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu