Ziediņa-Zariņa: «Jo vairāk pieķeramies negatīvajam, jo lielāki emocionālie bloki izaug»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pirms jauna gada sākuma cilvēki nereti ir apņēmības pilni sākt jaunu dzīvi – veselīgi ēst, apmeklēt sporta zāli, atrast mīlestību, nesmēķēt, ne visi apzinās, ka, attīrot savu enerģētiku, to būtu vieglāk izdarīt! Cik būtiski ir attīrīt un uzturēt tīrībā savu enerģētiku, atklāj dziedniece Agnese Ziediņa-Zariņa.

Dziedniece Agnese Ziediņa-Zariņa atklāj, ka visas savas dzīves laikā ir satikusi tikai divus cilvēkus, kuriem tikšanās mirklī enerģētika bijusi tīra, un viņi to panākuši paši sava darba rezultātā, bet ikvienam citam ir lielāki vai mazāki enerģētiskie bloki.

«Bieži saņemu jautājumu, cik būtiski ir tīrīt čakras, to varu salīdzināt ar mazgāšanos dušā: tu nomazgājies un atkal esi tīrs, bet tīrība pazudīs, ja vēlāk raksies pa lieliem dubļiem un nemazgāsies. Gluži tāpat ir ar čakrām: nestrādājot ar sevi, neattīrot sevi, tu sasmērējies; attīroties enerģija paliek balta,» skaidro Agnese.

Balta enerģētika nenozīmē, ka būs pārticība, lielā mīlestība, veselība, nauda, veiksies it visā, bet viennozīmīgi būs labāk, nekā dzīvot ar enerģētiskajiem blokiem – baltā enerģija nepadara dzīvi lielisku, bet bloki var to padarīt briesmīgu.

Virspusīgi apkopojot: pirmā čakra (atrodas lejasdaļā) ietekmē naudas lietas, to ietekmē egoisms, otrā čakra atbild par partnerattiecībām un bērniem, trešā liecina par sevis mīlēšanu vai nemīlēšanu, ceturtā ietekmē komunikāciju ar cilvēkiem, to, cik pareizi komunicē, piektā čakra parāda - esi dzīvē īstajā vietā vai tomēr ne, ja tā ir ciet, tas liecina par iekšējām bailēm, nespēju uzņemties atbildību, sestā čakra atbild par ticību sev, septītā parāda katra garīgumu. Ja kāda no čakrām ir aizvērta jeb problemātiska, tad nosauktajā jomā cilvēkam ir problēmas.

«Jo vairāk pieķeramies negatīvajam, negatīviem notikumiem, sāpēm, jo lielāki bloki izaug, un tie var kļūt par fizisku slimību. Mēs paši aizsērojam sevi, un paši varam sevi attīrīt. Vienam tas prasa gadu, citam daudz vairāk laika, lielāks darbs ar sevi ātrāk palīdz attīrīt enerģiju. Īsākais ceļš ir apmeklēt dziednieku, attīrīties un pēc tam uzturēt kārtībā savu enerģiju. Tīra enerģētika nav iegriba kā populāra zīmola somiņa, tā ietekmē dzīvi, veselību,» stāsta Agnese.

Tā kā dzīve nemēdz mainīties, uzsitot knipi, tad arī čakras un enerģētika, kurās bijušas problēmas, tās attīrot, nemazina pašu problēmu, bet darbs ar sevi, sevis izziņa, problēmu apzināšanās to ietekmē un neļauj rasties jauniem «aizsērējumiem» čakrās un enerģētikā.

«Cilvēkiem es iesaku jau nākamajā dienā pēc čakru attīrīšanas sākt strādāt ar sevi, ikvienam pastāstu, kā labāk to izdarīt, vadoties no tā, kurās čakrās bijušas problēmas. Attīrot kāda enerģētiku, uzlieku uz trīs mēnešiem aizsargkupolu, lai pasargātu cilvēku no visa, tas palīdz zemapziņai justies drošāk un ļaut cilvēkam sākt strādāt ar sevi,» skaidro Agnese.

Diemžēl bloku nevar likt uz visu dzīvi, jo tas pasargā cilvēku ne tikai no negatīvā, bet arī pozitīvā, cilvēks dzīvo kā burbulī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu