TOP 10: Labākās ballīšu vietas, kurās sagaidīt Jauno 2017.gadu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2017.gads tuvojas lieliem soļiem, bet par spīti tam, daudzi joprojām nav izlēmuši, kur svinēt vecā gada aiziešanu un jaunā atnākšanu. Populārākās Rīgas izklaides vietas piedāvā dažādas izklaides programmas, kā sagaidīt Jauno gadu, atrodi sev tīkamāko!

1. «Sapņos un kokteiļos» iespējams sagaidīt Jauno gadu, klausoties reiz populārās grupas «Eolikas» dziedātās dziesmas, un dungot tām līdzi. Izklaides vieta sola dažādus pārsteigumus – laimes liešanu, zīlēšanu ar kārtīm, īpašus kokteiļus un DJ Vip, kurš rūpēsies par viesu vēlmi dejot.

2.Klubs «Just» piedāvā īpašu vakaru, kuru nosauc par «Oskara balvas ceremoniju». Vakaru vadīs šova «Izklausies redzēts» uzvarētājs Kristaps Rasims, kurš vakara gaitā iejutīsies arī šova laikā redzētajos grupas «Mixeri» un «Prodigy» tēlos, bet ceremonijas zvaigžņu lomās iejutīsies dejotājs Rolands Šteinbergs un viņa deju partnere Ieva Kemlere.

3. Klubs «Golden» piedāvā sagaidīt sagaidīt Gaiļa gadu savās kluba telpās un baudīt īpašo programmu, kura ietver arī TV un amatpersonu uzrunu klausīšanos, vīna baudīšanu un dejas līdz rītam. Seno ģermāņu mitoloģijā gailis Zeltsekste apsargā varavīksnes tiltu, kas ved uz dievu mājokli.

4. Īpašs ugunīga gaiļa karnevāls norisināsies pašā Vecrīgas sirdī – Kaļķu ielā 1. Par muzikālo baudījumu parūpēsies dziedātājs Daumants Kalniņš ar grupu, pie DJ pults sēdīsies Kārlis Bikšus, bet pasākuma vadītāja ādā iejutīsies Juris Mūrnieks.

Pasākums piemērots vecākiem ar bērniem, jo mazos vakara baudītājus pieskatīs animatori, kuri radīs bērniem īpašu Jaunā gada sagaidīšanas atmosfēru.

5. Ierastā pulcēšanās Krastmalā un masveida salūta vērošana. Svinības norisināsies 21.00-03.00. Pasākumu vadīs humorists Valters Krauze, bet uz skatuves izklaidēt valsts iedzīvotājus kāps Aija Andrejeva, grupa «Colt», grupa «Otra puse», Antra Stafecka, «The Jokers& Biga Al»; par dejām dīdžeja spēlētās mūzikas pavadījumā rūpēsies radio dīdžejs Artis Dvarionas.

6. Klubs «Coyote Fly» aicina sagaidīt neaizmirstamu Jaunā gada nakti un kopā izbaudīt brīnumaino «Martini mirror world» vakaru. Klubs būs parūpējies par piedzīvojumiem citā aizspogulijā ar fantāzijas tēliem, šoviem un galveno nakts kulmināciju – Tomorrowland zvaigznes «Warp brothers» uzstāšanos.

7. Arī šoreiz naktsklubā «Kaļķu vārti» ballītes lidojumam labvēlīgs laiks un gala pietura «Brīnumzeme» Jaunajā 2017. gadā! Izklaides vieta aicina sagaidīt Jauno gadu un nosvinēt tā sākšanos nedaudz citādākā realitātē, košākā nekā ierasts, ar brīnumzemes sajūtu, kur var atļauties vairāk nekā ierasts! Par muzikālo noformējumu un neaizmirstamu ballīti rūpēsies pasaules hitu vārdotājs un deju zāles maniaks DJ Roberts Lejasmeijers.

8. Klubs «9. vilnis» zina - kā Jauno gadu iesāksi, tā pavadīsi, tāpēc aicina to iesākt lieliskā kompānijā, skanīgu un trakulīgu dziesmu ritmos. Uz kluba skatuves kāps grupa «Karakums», kā arī Dailes teātra aktieri Gundars Silakaktiņš un Lauris Dzelzītis.

9. Roka pērles un dimanti jeb jaunā gada sagaidīšana Rokkafejnīcā. Klubs piedāvā gan grupas «Dzelzs vilks», gan «Atis Ieviņš & The Rock Brothers» uzstāšanos, kā arī dīdžeja spēlētos rokmūzikas hītus visas nakts garumā.

10. «Studio 69» piedāvā plašu izklaides programmu, vakara gaitā uz skatuves kāps vairāk nekā piecpadsmit Latvijas un pasaules līmeņa mākslinieki, kuri priecēs viesus, izpildot dažādu stilu mūziku. Kā vakara naglu var minēt Tonija Levisa uzstāšanos, kurš izpildīs dziedātāja Robija Viljamsa populārākās dziesmas jaunās skaņās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu