Alfa Romeo Giulia jau saņēmusi 25 balvas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alfa Romeo

«Alfa Romeo Giulia» debitēja tikai šogad, tomēr dizaina un tehnisko risinājumu dēļ auto ir pagodināts ar 25 dažādām balvām un tituliem. Piemēram, itāļu žurnālisti izvēlējās šo sedanu par Eiropas 2017.gada automašīnu, populārais britu žurnāls «Top Gear» tam piešķīra nosaukumu – 2016.gada automašīna, bet vācu žurnāls «Auto Bild» šo sedanu nosauca par visskaistāko šī gada modeli.

Jaunais «Giulia» kļuva par «Alfa Romeo» atdzimšanas simbolu. Daudzās balvas liecina, ka šis sedans bija spējīgs ne tikai iekarot automobiļu ekspertu un to mīļotāju simpātijas, bet arī daudzos gadījumos pārspēja tirgus cerības,» stāsta uzņēmuma «Autobrava» direktors Andris Sivickis.

A. Sivickis uzsver, ka «Giulia» tika radīts ar lozungu «la meccanica delle emozioni» (latv. emociju mehānika). Pirmkārt, gan ņemtas vērā vadītāja vajadzības un braukšanas prieks, tomēr liela uzmanība tika pievērsta jaunākajām tehnoloģijām un pasažieru ērtībām.

To, ka «Giulia» izceļas ar savām unikālajām funkcijām, apliecina garais pelnīto balvu saraksts. Britu žurnāls «Top Gear» piešķīra 2016.gada automašīnas titulu sedana jaudīgākajai versijai «Giulia Quadrifoglio», novērtējot tās 510 zirgspēku dzinēju, vadāmību un ārējo izskatu. Šis modelis kā 2016.gada automašīna arī uzvarēja žurnāla «Top Gear» pirmo reizi publicētajos sabiedriskajos reitingos.

Foto: Alfa Romeo

Viens no populārākajiem vācu autožurnāliem, «Auto Bild», izvēlējās sedanu «Giulia» par visskaistāko 2016.gada automašīnu. «Auto Bild» raksta, ka šī sedana virsbūve atšķiras ar proporciju harmoniju un tīrām līnijām, iespaidu pastiprina izmantotie materiāli un stilīgi alumīnija, koka un ādas akcenti.

«Giulia» tika piešķirta arī itāļu auto žurnālistu iedibinātā Eiropas gada automašīnas balva «Auto Europa 2017». Ar lielu balsu pārsvaru, kas pārliecinoši pārspēja 20 citus pretendentus. Sedans «Giulia» komisijas atzinumā vislabāk pauž patieso «Alfa Romeo» garu un atspoguļo itāļu dizainu un tehnoloģisko izrāvienu.

Kā labāko jauno automašīnu sedanu «Giulia» izvēlējās arī cita britu autožurnāla «What Car?» lasītāji. Savukārt amerikāņu portāla «The Car Connection» apmeklētāji šo sedanu izvēlējās par labāko jauno paaugstināta komforta automobili.

Jaunais sedans «Giulia» šogad ieguva nopietnas balvas par tehnoloģiskajām inovācijām, to skaitā – «EuroCarBody 2016» balvu par inovatīvo virsbūves konstrukciju. «Giulia Quadrifoglio» versija izceļas ar viszemāko jaudas – svara attiecību savā klasē, bet virsbūves konstrukcijā izmantoti viegli materiāli kā alumīnija sakausējums, oglekļa šķiedras un polimēru elementi. Šim sedanam piešķirts visaugstākais 5 zvaigžņu Euro NCAP drošības novērtējums.

Visbeidzot, «Giulia Quadrifoglio» klāstā ir vēl viens iespaidīgs sasniegums – tas pārvarēja ārkārtīgi sarežģīto Nirburgringas trasi tikai 7 minūšu un 32 sekunžu laikā.

Foto: Alfa Romeo
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu