Krievijas robežkontroles punktā vārna nozog Igaunijas pilsoņa pasi

LETA/ERR
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs / LETA

Krievijas robežkontroles punktā vārna nozagusi Igaunijas pilsoņa pasi, paziņojusi Krievijas Federālā muitas dienesta Ziemeļrietumu muitas pārvalde.

Ivangorodas robežšķērsošanas punktā Ļeņingradas apgabalā Igaunijas pilsonis rokās turējis pasi, lai noformētu nepieciešamos dokumentus robežas šķērsošanai automašīnā; tikmēr garām lidojoša vārna naski paķērusi dokumentu un uzlidojusi gaisā.

Par incidenta aculieciniekiem kļuva muitas kontrolpunkta amatpersonas, kas centās palīdzēt Igaunijas pilsonim. Piesaistot kinologus, ar suņiem tika mēģināts putnu noķert, tomēr visi mēģinājumi bija nesekmīgi.

Izsauktie policijas darbinieki pieņēma iesniegumu par pases nozaudēšanu. Ivangorodas policijā Igaunijas pilsoni informēja par Igaunijas konsulāta Sanktpēterburgā adresi. Pēc jaunu ceļošanas dokumentu saņemšanas viņš veiksmīgi atgriezās mājās.

Pēc divām dienām vārnas nozagtā pase tika atrasta netālu no kontrolpunkta gājējiem. Tomēr dokuments tika atzīts par nederīgu, jo putns bija izrāvis vienu lappusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu