Rondo: Gribu izcīnīt čempiontitulu kopā ar «Lakers» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARK J. TERRILL / TT NYHETSBYRÅN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas «Lakers» šīs vasaras jaunpienācējs Reidžons Rondo vēlas atkal izcīnīt titulu, kā arī uzskata, ka kluba prezidents Maģiskais Džonsons veic lielisku darbu, lai izveidotu bīstamu komandu Rietumu konferencē, kluba mājas lapā izteicies spēlētājs.

Intervijā Rondo atzina, ka nekad nebūtu sevi iedomājies spēlējam «Lakers» komandā, jo savulaik astoņas sezonas pavadīja Losandželosas niknāko pretinieku Bostonas «Celtics» komandā. Taču Rondo uzskata, ka šī ir viņam lieliska iespēja cīnīties par čempiontitulu, spēlējot kopā ar labāko pasaules basketbolistu.

Pēc basketbolista pievienošanās komandai viens no lielākajiem jautājumiem bija, kā saspēlēsies Rondo un «Lakers» jaunais spēlētājs Lonzo Bols. Pats Rondo augsti vērtē jauno talantu, kā arī uzskata, ka savā ziņā viņi ir līdzīgi, tādēļ atrast kopīgu valodu nebūs problēmu.

«Viņa spēles izpratne ir visaugstākajā līmenī, spēlē nesavtīgu basketbolu. Mums ir daudz kopīgu īpašību, tādēļ nevaru sagaidīt, kad sāksim kopā strādāt treniņos, jo uzskatu, ka spēju viņam dot daudz, lai Lonzo kļūtu par vēl labāku spēlētāju,» izteicās Rondo.

32 gadus vecais basketbolists arī atklāja, ka sezonas mērķis ir izcīnīt čempiontitulu. Losandželosas kluba organizācija ir viena no slavenākajām un uzvarām bagātākā līgas vēsturē, tādēļ neko citu no komandas nedrīkst prasīt.

«Šeit vienmēr viss ir pakārtots tam, lai komanda cīnītos par titulu. Losandželosā uzvaru konferencē vai divīzijā neuzskata par sasniegumu. Ar lielu nepacietību gaidu sezonu, kad varēsim pierādīt visiem, uz ko esam spējīgi,» sacīja Rondo.

Spēlētājs augsti vērtē komandas prezidenta Maģiskā Džonsona darbu pie komandas izveides, jo uzskata, ka Goldensteitas «Warriors» ir jāpārspēj savādākā veidā nevis sapulcinot tālmetienu speciālistus un cerot viņus pārspēt ar uzbrukumu.

«Goldensteitu neviena komanda nepārspēs tikai ar tālmetieniem. Mums ir jāizveido savādāka pieeja, lai sasniegtu mūsu mērķi. Mūsu mērķis ir tikai viens - izcīnīt čempiontitulu. Jūtu, ka ir pagājis jau pietiekami ilgs laiks, kad pēdējo reizi virs galvas turēju trofeju,» atzina Rondo.

2008. gadā kopā ar Bostonas «Celtics» komandu Rondo izcīnīja savu pagaidām vienīgo čempiontitulu. Karjeras laikā basketbolists vidēji spēlē ir guvis 10,5 punktus, atdevis 8,5 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnījis 4,8 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu