Autovadītāj, šodien esi īpaši uzmanīgs un pacietīgs!

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pirmdien ceļu satiksmes dalībniekiem jābūt īpaši uzmanīgiem un pacietīgiem, jo no Rīgas uz visiem reģioniem atgriezīsies autobusi ar Dziesmu un deju svētku dalībniekiem, atgādina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Līdz ar to autobraucēji tiek aicināti precīzi ievērot Ceļu satiksmes noteikumus, izvēlēties piemērotu braukšanas ātrumu un manieri, kā arī ņemt vērā luksoforu signālus un satiksmes organizāciju ceļu būvdarbu zonās, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi.

LVC atgādina, ka daudzos būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām, ja nejauši sastopas divi pretīmbraucoši spēkrati. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, autovadītāji var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu ne tikai sev, bet arī daudziem citiem satiksmes dalībniekiem.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem un remontdarbiem autoceļu tīklā ir pieejama LVC interneta mājaslapā vai, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu