Saderinājies meiteņu mīlulis Džastins Bībers (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Ārvalstu mediji ziņo, ka sestdien, 7. jūlijā, kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (24) saderinājies ar mīļoto sievieti, modeli Heiliju Boldvinu (21).

Lai arī pāris šo informāciju nav apstiprinājis, vairāki mediji ziņo, ka bildinājums noticis Bahamu salās kādā restorānā.

Boldvina, kuru 2017. gadā britu izdevums «Maxim» atzina par seksīgāko sievieti pasaulē, pirms pāris nedēļām izdevumam «The Times» atklāja, ka viņa ar Bīberu ir uzturējusi draudzīgas attiecības jau kopš bērnības, tādēļ fakts, ka abu draudzība pāraugusi romantiskās attiecībās, modeli neizbrīna.

Lai gan martā medijus pāršalca ziņas, ka Bībers pēc vairāku gadu ilgas pauzes ir atsācis un drīz vien pārtraucis attiecības ar dziedātāju Selēnu Gomesu, kā arī neilgu laiku pēc tam sācis īslaicīgu romānu ar modeli Baskinu Čempioni, mūziķis lieki laiku netērē un šobrīd visu savu uzmanību velta jaunajai draudzenei.

Pārim tuvi avoti stāsta, ka abiem ir kopīgas divas lietas – patika izklaidēties un mīlestība pret savu baznīcas draudzes organizāciju, kuru abi kopīgi arī apmeklē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu