«Baltijas dārzeņi» par € 19 500 iegādāsies produkcijas transportēšanas un uzskaites sistēmu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Dārzeņu audzētāju kooperatīvā sabiedrība «Baltijas dārzeņi» par 19 500 eiro iegādāsies produkcijas transportēšanas un uzskaites sistēmu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

«Baltijas dārzeņu» izsludinātajā iepirkumu konkursā par produkcijas transportēšanas un uzskaites sistēmas iegādi trīs pretendentu vidū uzvarēja SIA «Goldingen Invest», un tā līgumcena ir 19 500 eiro eiro (23 595 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN)).

Aprīkojumu plānots iegādāties līdz 2018.gada 1.novembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda Kopējā tirgus organizācijas pasākumā «Ražotāju organizāciju atzīšana, darbības programmu apstiprināšana un atbalsts augļu un dārzeņu sektorā».

Sistēma paredzēta iepriekš safasētas līdz 1000 kilogramu smagas dārzeņu produkcijas paciņu transportēšanai un uzskaitei pa noteiktām porcijām pakošanai kastēs. Produkcijas transportēšanas un uzskaites sistēmai jābūt izgatavotai no nerūsējoša tērauda un pārtikas rūpniecībā pielietojamiem materiāliem.

Informācija «Firmas.lv» liecina, ka 2016.gadā «Baltijas dārzeņi» strādāja ar 22,104 miljonu eiro apgrozījumu un 147 022 eiro peļņu. Kompānijas 2017.gada peļņa vēl nav publiskota.

«Baltijas dārzeņi» ir kooperatīvā sabiedrība, kas dibināta 2005.gadā un nodarbojas ar Latvijā audzētu dārzeņu audzēšanu, pārstrādi un tirdzniecību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu