Dziesmu un deju svētku rīkotāji uz koncertu Mežaparkā aicina ierasties savlaicīgi un silti saģērbties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TNET

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku organizatori šovakar uz koncertu «Zvaigžņu ceļā» un sadziedāšanās nakti Mežaparka estrāde aicina ierasties savlaicīgi un silti saģērbties, informēja Dziesmu un deju svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

«Vakardienas ģenerālmēģinājuma pieredze liecina, ka apmeklētāji samērā maz izmanto iespēju nākt uz Mežaparka Lielo estrādi savlaicīgi. Tāpēc mūsu rekomendācija visiem, kuri šodien apmeklēs koncertu, ierasties Mežaparkā jau līdz plkst.19, lai savlaicīgi ienāktu teritorijā un ieņemtu savas sēdvietas. Arī mēs no savas puses esam veikuši operatīvas izmaiņas, lai skatītāju ienākšana teritorija noritētu raitāk,» akcentē Svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča.

Noslēguma koncerta dalībniekiem ieeja Lielās estrādes teritorijā ir no plkst.16. Tā kā vakarā gaisa temperatūra jūtami pazeminās un koncerts beidzas pusnaktī, tad svētku organizatori aicina saģērbties attiecīgi laika apstākļiem un paņemt līdzi siltākas jakas un pledus.

Jau ziņots, ka šovakar ar koncertu «Zvaigžņu ceļā» un Sadziedāšanās nakti noslēgsies XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki. Latviešu komponistu kora dziesmas un instrumentālos skaņdarbus, latviešu skatuviskās dejas izpildīs 16 500 jaukto, sieviešu, vīru un senioru koru dziedātāji, 1200 dejotāji un 1500 pūtēju orķestru mūziķi, solisti.

Koncerta virsdiriģenti - Kaspars Ādamsons, Aira Birziņa, Gints Ceplenieks, Ivars Cinkuss, Agita Ikauniece, Mārtiņš Klišāns, Sigvards Kļava, Māra Marnauza, Andrejs Mūrnieks, Māris Sirmais, Ints Teterovskis, Ilze Valce, Romāns Vanags, Goda virsdiriģenti - Terēzija Broka, Jānis Erenštreits, Andrejs Jansons, Juris Kļaviņš, Jēkabs Ozoliņš, Arvīds Platpers, Edgars Račevskis, Jānis Zirnis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu