«Knicks» oficiāli paraksta līgumu ar horvātu Hezonju (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» oficiāli parakstījusi līgumu ar horvātu Mario Hezonju, piektdien pavēstīja klubs.

«Knicks» līguma detaļas neatklāj, bet iepriekš šonedēļ ESPN vēstīja, ka tiks noslēgts viena gada līgums par 6,5 miljoniem ASV dolāru (5,6 miljoniem eiro).

Pašlaik 23 gadus vecais Hezonja iepriekšējās trīs sezonas ir pavadījis Orlando «Magic», kas viņu 2015.gada draftā izvēlējās ar piekto numuru.

Zīmīgi, ka togad tieši pirms horvāta «Knicks» izvēlējās Porziņģi.

Tiesa, lai arī Hezonja pirms nonākšanas NBA izcēlās ar pašpārliecinātiem paziņojumiem par savu spēlētprasmi, viņš «Magic» rindās tā arī savu vietu līdz galam neizkaroja, jo kopumā 219 mačos viņš tikai 41 reizi devās laukumā starta pieciniekā un vidēji katrā no spēlēm iemeta 6,9 punktus.

Labākā sezona Hezonjam bija nupat aizvadītā, kad viņš 75 spēlēs vidēji guva 9,6 punktus.

Šovasar Hezonja kļuvis par brīvo aģentu, un viņš noslēdzis īstermiņa līgumu tieši ar «Knicks». Vēl šī spēlētāja iegūšanā ieinteresētas bijušas arī Sakramento «Kings», Portlendas «Trail Blazers» un Memfisas «Grizzlies» komandas.

Tāpat «Knicks» noslēgusi viena gada līgumu ar centra spēlētāju Lūku Kornetu, kurš iepriekšējā sezonā ņujorkiešu rindās 20 NBA spēlēs vidēji guva 6,7 punktus un izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas.

Jau iepriekš bija informācija, ka «Knicks» ir ieinteresēta šajā vasarā ar brīvajiem aģentiem noslēgt īstermiņa līgumus, lai nākamgad tā tirgū varētu būt konkurētspējīga kādas NBA zvaigznes iegūšanā.

«Knicks» aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu