Ibrahimovičs un Bekhems vienojas par derībām uz Zviedrijas - Anglijas maču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/TVNET kolāža

Pasaulslavenie futbolisti Zlatans Ibrahimovičs un Deivids Bekhems vienojušies par derībām uz gaidāmo Zviedrijas un Anglijas izlašu duelī Pasaules kausa ceturtdaļfinālā.

Krievijas pilsētā Samarā sestdien plkst. 17.00 sāksies ceturtdaļfināla duelis starp Zviedrijas un Anglijas futbolistiem. Ibrahimovičs sociālajos tīklos izaicinājis Bekhemu veikt derības uz šo maču.

Ibrahimovičs nācis klajā ar priekšlikumu, ka viņš Bekhemam nopirks pusdienas jebkurā vietā uz pasaules, ja Anglija ceturtdaļfinālā uzveiks Zviedriju. Ja rezultāts būs pretējs, tad Bekhemam jānopērk IKEA veikalā jebkas, ko Ibrahimovičs gribēs.

Bekhems daļēji piekritis šīm derībām, taču viņš piedāvājis mazliet mainīt nosacījumus. Viņš esot ar mieru derību nosacījumiem Zviedrijas uzvaras gadījumā, solot personīgi aizvest Ibrahimoviču uz IKEA veikalu un nopirkt jebko, kas noderētu viņa jaunajā mājā Losandželosā.

Ja spēles iznākums būs pretējs, tad Bekhems ierosinājis Ibrahimovičam apmeklēt «Wembley» stadionā Londonā klātienē vērot kādu Anglijas izlases spēli, ar Anglijas izlases fanu kreklu mugurā un uzēst puslaika pārtraukumā zivi ar ceptiem kartupeļiem.

Pašlaik 36 gadus vecais Ibrahimovičs noslēdza karjeru Zviedrijas izlasē pēc 2016. gada Eiropas čempionāta. Valstsvienības sastāvā uzbrucējs aizvadījis 116 mačus un guvis 62 vārtus, kas ir Zviedrijas izlases rekords.

Savukārt patlaban 43 gadus vecais Bekhems aizvadīja 115 spēles un guva 17 vārtus Anglijas izlasē. Karjeru valstsvienībā viņš noslēdza 2009. gadā, bet 4 gadus vēlāk pielika punktu profesionālajam futbolam.

Futbolista karjeras pēdējā sezonā Bekhems spēlēja kopā ar Ibrahimoviču vienā komandā - Francijas grandā Parīzes «Saint-Germain».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu