Britu policisti aptur auto, kurā vadītājai pat īsti nav vietas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SWNS/ScanPix

Pārsteidzošs, praktiski neticams «ķēriens» trāpījies policistiem Lielbritānijā - viņi pagājušās nedēļas ceturtdienā (28.jūnijs) apturējuši tantiņu braukšanai galīgi nepiemērotā stāvoklī un automašīnā.

Jautāsiet, kas par lietu, jo tantiņas pie stūres ir normāla parādība? Šajā gadījumā satiksmes dalībnieku uzmanību uz maģistrāles M25 netālu no Reigeitas Sarejā piesaistījis kāds

auto, kura vadītājam bijušas acīmredzamas grūtības braukt vienmērīgi un savā joslā.

Uz notikuma vietu izsauktie likumsargi pēc auto apturēšanas konstatējuši, ka pie tā stūres sēž (drīzāk - atrodas) cienījama vecuma kundze, bet viņai visapkārt ir kaudzēm dažnedažādu krāmu.

Ar laiku noskaidrots, ka kundze bija pārvākšanās procesā, tādēļ, lai lieku reizi nebūtu jāatgriežas vecajās mājās, iespējami daudz mantu bija sabāzusi savā mašīnā.

Maisiņi ar veciem dokumentiem, skrituļdēlis, tenisa rakete un daudz dažādu citu mantu atradās it visur, pat uz pedāļiem.

Tādēļ arī nav pārsteigums, ka kundzei nebija viegli braukt taisni un vienmērīgā ātrumā. Bez tā Sarejas policija norāda, ka viena no obligātajām prasībām, lai šī persona varētu sēsties pie stūres, bija briļļu valkāšana, taču tās viņa šoreiz bija aizmirsusi uzlikt.

SWNS

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu