Rīgā un Tallinā degvielas cenas stabilas, Viļņā aug

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carlos Giusti / TT NYHETSBYRÅN

Aizvadītajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nav piedzīvojušas svārstības, taču Viļņā tās ir pieaugušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Rīgā, seko Tallina, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Bet augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā ne 95.markas benzīna, ne dīzeļdegvielas cena «Circle K» degvielas uzpildes stacijās šonedēļ nav mainījusies un bija attiecīgi 1,332 un 1,262 eiro par litru.

Viļņā, kur iepriekšējās piecas nedēļas bija novērojams degvielas cenu kritums, šajā nedēļā 95.markas benzīna cena pieaugusi par 4,3% un bija 1,219 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena palielinājusies par 4,6% - līdz 1,129 eiro par litru.

Savukārt Tallinā, tāpat kā Rīgā, «Circle K» degvielas uzpildes stacijās ne 95.markas benzīna cena, ne dīzeļdegvielas cena šajā nedēļā nav mainījusies. Arī šajā piektdienā litrs benzīna maksāja 1,319 eiro, bet dīzeļdegvielas - 1,279 eiro.

Tāpat autogāzes cena Rīgā un Tallinā šonedēļ bijusi stabila – attiecīgi 0,539 eiro un 0,649 eiro par litru. Taču Viļņā tā pakāpusies par 1,4% un bija 0,576 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu