Sīrijas režīma spēki pārņēmuši savā kontrolē robežpunktu uz robežas ar Jordāniju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sputnik

Sīrijas režīma spēki pārņēmuši savā kontrolē robežšķērsošanas punktu uz robežas ar Jordāniju, ziņo Sīrijas valsts televīzija.

Virs Nasibas robežpārejas punkta, kuru ilgāk nekā trīs gadus kontrolēja nemiernieku kaujinieki, tagad uzvilkts Sīrijas karogs, ziņo aģentūra SANA.

Sīrijas televīzija demonstrēja video, kurā redzams, kā valdības tanki tuvojas robežšķērsošanas punktam, kas atrodas Deras provincē.

Kaujinieki nesen paziņoja, ka panākuši vienošanos ar Krieviju, kas ir Sīrijas režīma sabiedrotā, lai panāktu Sīrijas valdības militārās kampaņas pārtraukšanu Deras provincē.

Pilsoņkarš Sīrijā notiek kopš 2011.gada un sadrumstalojies daudzās frontēs starp kurdu spēkiem, mērenajiem un radikālajiem sunnītu nemierniekiem, valdības karaspēku un tai lojāliem paramilitāriem formējumiem. Saskaņā ar dažu opozīcijas aktīvistu aplēsēm kopējais upuru skaits jau pārsniedzis 400 000.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu