Biznesam un baudai: ainaviski atpūtas kompleksi, kuriem meklē saimniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Siltās sezonas laikā Latvijā netrūkst ceļotāju, kuri darba vai atpūtas nolūkos apmetas lauku tūrisma mītnēs un kompleksos. Ja esi apsvēris, ka varētu apvienot patīkamo ar lietderīgo un būt saimnieks īpašumam, kurā var gan dzīvot un atpūsties, gan veiksmīgi attīstīt uzņēmējdarbību, piedāvājam apskatei trīs atpūtas kompleksus, kas šobrīd pieejami pārdošanā nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv.

Ģimenes atpūtas komplekss Liepājas tuvumā

Jaunus īpašniekus meklē lielisks ģimenes atpūtas komplekss klusā un ļoti skaistā vietā pie Bārtas upes, kas atrodas vien nieka 30 kilometru attālumā no vēju pilsētas Liepājas. Īpašums pieguļ upes krastam 300 metru garumā un sastāv no divām pilnībā mēbelētām un ar visu nepieciešamo tehniku aprīkotām guļbaļķu ēkām – divstāvu dzīvojamās mājas un vasaras mājas, kuras pirmajā stāvā ir ierīkota plaša pirtiņa, kur baudīt relaksējošos pēršanās priekus. No mājas un pirts ēkas paveras skaists skats uz dīķi un upi, kurā, starp citu, atrodas laivu piestātne romantiskiem vakara izbraucieniem.

Foto: City24.lv

Kompleksa 20 hektāru lielajā teritorijā, kuras lielāko daļu aizņem egļu un sešdesmitgadīgu priežu mežs, ir arīdzan liels pagrabs, lauku virtuve ar no laukakmens un māla ķieģeļiem veidotu kamīnu, laivu nojume, malkas šķūnis un divstāvu ķieģeļu jaunbūve, ko var izmantot kā viesu māju. Vārdu sakot, viss, kas nepieciešams mierpilnai atpūtai ģimenes un palielākā draugu lokā.

Apskatīt ģimenes atpūtas kompleksu pie Bārtas upes!

Ēku komplekss ar mednieku namiņu

Kurzemes vidienē, aptuveni sešu kilometru attālumā no Kandavas, iegādei pieejams vēl viens ēku komplekss, kur var gan atpūsties, gan attīstīt savu biznesu. Gandrīz desmit hektārus lielais īpašums sastāv no dzīvojamās ēkas, kurā ietilpst arī pirts, kamīnzāle un baseins, saimniecības ēkas, divvietīga mednieku namiņa, lapenes ar kamīnu, divām ugunskura vietām, trīs bruģētiem stāvlaukumiem un liela meža. Tā kā īpašums tiek tirgots ar visu aprīkojumu (mēbelēm, traukiem un tehniku), kas ir lietošanas kārtībā, jaunais īpašnieks saimniekošanu tajā varēs sākt jau uzreiz pēc tā iegādes.

Foto: City24.lv

Ēku komplekss atrodas klusā, meža ieskautā vietā, kuras tiešā tuvumā neatrodas ne mājas, ne lielceļi. Tā apkārtnē iespējams medīt, tāpēc īpaši piemērots šis zaļais, sakoptais un mierpilnais īpašums būs kaislīgiem medniekiem. Kā runā, zvēru dažādība apkārtnes mežos ir patiesi liela – sākot ar mežacūkām, stirnām un briežiem, beidzot ar pīlēm.

Apskatīt ēku kompleksu Kandavas tuvumā!

Simtgadīgu ozolu ieskauts lauku īpašums

Dabas ainavām bagātajā Vidzemē, vien 15 kilometru attālumā no Valmieras atrodas lielisks lauku īpašums, kas patiks tiem, kuri tur cieņā latviešu vērtības. Proti, dzīvojamais komplekss izvietots uz gandrīz deviņus hektārus liela, labiekārtota zemesgabala ar ezeru, ko ieskauj simtgadīgi, stalti ozoli.

Foto: City24.lv

Pats dzīvojamais komplekss, kuram tiek meklēti jauni, apņēmības un ideju pilni īpašnieki, sastāv no plašas divstāvu dzīvojamās ēkas, viesu mājas, garāžas četrām automašīnām, saimniecības ēkas, diviem mūra pagrabiem, āra terases ar kamīnu, viesu mājas jaunbūves un gandrīz hektāru liela ezera. Protams, netrūkst arī pirtiņas – īpašumā ir vesela pirts māja, kurā ietilpst slapjā pirts, sauna, džakuzi, atpūtas telpa, kā arī pāris guļamistabas.

Apskatīt simtgadīgu ozolu ieskauto lauku īpašumu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu