Video: Ratiniks gatavo 48h velo pārbaudījumu Zilupe - Rīga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ĀTRUMA CILTS sēriju. Šoreiz raidījuma studijā viesojas velomens Krišjānis Ratiniks, lai pastāstītu par riteņu vasaras notikumiem. Un būs arī saruna par Porsche ātruma rekordu, kas pārsitis Nirburgringas 35 gadus nemainīgo labāko trases laiku.

Tā kā šovasar Latvijā ir rekordliels velosipēdistu skaits un braucēji ir labā formā, ĀTRUMA CILTS vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši pieredzējušo velo braucēju Krišjāni Ratiniku. Viņš pastāstīs par savu sezonas sākuma

4300 kilometru braucienu ar šosejas velosipēdu pa Itāliju - no Sicīlijas līdz Nicai.

Pauls un Ilmārs izjautās Krišjāni, kāda ir Itālijas satiksme no latviešu velobraucēja skatpunkta un kāda bijusi cīņa par vietu uz ceļa ar temperamentīgajiem itāļiem.

Krišjānis Ratiniks šosezon startējis Latvijas kalnu divriteņu čempionātā un šosejas čempionātā, salīdzinot spēkus ar citiem amatieriem. Tā kā viņš ir viens no tiem braucējiem, kuri protestējuši pret šādu sacīkšu norisi, skatītājiem būs iespēja uzzināt, kā rīkot kvalitatīvas sacensības un vai velobraucēju protesti ko mainīs. Velomens pastāstīs arī par paša rīkotajām Zilupe–Rīga 48 stundu sacensībām «Velo realitāte», kur vēl pieejamas brīvas vietas velo entuziastiem. Un kāpēc velotrenažieris ir kā mākslīgā sieviete, noskaidrosim jaunajā raidījumā!

Autosporta žurnālists Artūrs Virbulis šoreiz nāk ar ziņām no Nirburgringas trases Vācijā, kur

Porsche nesen gāza 35 gadus senu, pašu uzstādītu ātruma rekordu,

Porsche 919 Hybrid Evo Nordšleifes vienu apli nobraucot 5 minūšu un 19 sekunžu laikā. Raidījuma vadītāji noskaidros, kā jaunais auto atšķiras no senākā Porsche modeļa, kam izdevās tik ilgus gadus saglabāt rekordu, un cik ļoti sacensību noteikumi ierobežo inženieru spējas.

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu