Dziesmu un deju svētku dalībnieki metušies amizantā izaicinājumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/tda_katvari

Šobrīd Rīgā norisinās Dziesmu un deju svētki, dalībniekiem aktīvi apmeklējot mēģinājumus un priecējot cilvēkus ar savu daiļradi. Tomēr, lai svētkus dalībniekiem padarītu vēl mazliet jautrākus, tautas deju kolektīvs «Dancis» sociālajos tīklos meta jaunu izaicinājumu citiem dalībiekiem, kurā turpina iesaistīties arvien vairāk cilvēku.

«Dancis» sākotnēji publicēja video, kurā kāds dalībnieks lien cauri svētku identifikācijas kartes lentītei ar jautājumu «Kurš vēl tā var?». Lai gan par izaicinājuma turpinātājiem tika nosaukti konkrēti kolektīvi un kori, tēmturi #liencaurikartiņai jau ir pārņēmuši daudzi dalībnieki.

Kamēr citi mēģina rast vienkāršāko pieeju, lai izlīstu cauri kartes lentītei, citi Dziesmu un deju svētku dalībnieki mēģina uzdevumu padarīt sarežģītāku, izdomājot izaicinājumam arvien jaunus nosacījumus, piemēram, liekot izlīst cauri lentītei ātrāk par 4,3 sekundēm.

Izskatās, ka #liencaurikartiņai gan nebūs pēdējais izaicinājums dalībnieku vidū - deju kolektīvs no Šveices «Ramtai» izdomājis jaunu veidu, kā izklaidēties, aicinot arī citus dalībniekus kopā ar saviem biedriem izveidot «dzīvo krēslu», piešķirot uzdevumam tēmturi #dzīvaiskrēsls.

Kā ziņots, līdz 8. jūlijam Rīgā norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, kuros piedalās vairāk nekā 42 000 dalībnieku. Šoreiz svētki notiek Latvijas valsts simtgades zīmē.

Uz augšu