Maradona atvainojies par izteikumiem Anglijas-Kolumbijas spēles tiesnesim

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola leģenda Djego Maradona atvainojies par neglaimojošiem izteikumiem, kas bija veltīti Anglijas un Kolumbijas izlašu Pasaules kausa astotdaļfināla spēles tiesnesim.

Anglijas valstsvienība otrdien sasniedza Krievijā notiekošā Pasaules kausa ceturtdaļfinālu, pēcspēles sitienu sērijā pārspējot Kolumbiju. Uz kolumbiešu vārtiem otrajā puslaikā tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko realizēja Herijs Keins, bet pašās cīņas beigās Kolumbijas valstsvienība panāca izlīdzinājumu.

Maradona gan pēcāk nekautrējās amerikāņu tiesneša Marka Gaigera piešķirto 11 metru soda sitienu nodēvēt par laupīšanu. Nākamajā dienā Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) nosodīja Maradonas izteikumus, bet ceturtdien pats argentīnietis atzina, ka viņa teiktais bijis pārspīlēts.

«Lai arī kādreiz nepiekrītu tiesnešu lēmumu, es pilnībā cienu viņu darbu,» sociālajā vietnē «Instagram» rakstīja Maradona, publicējot fotogrāfiju kopā ar FIFA prezidentu Džanni Infantīno.

Maradona atzina, ka izteikumu bijuši emociju iespaidā un dažas no izteiktajām frāzēm neesot pieņemamas.

Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālu izspēle sāksies piektdien. Tajā savā starpā tiksies Beļģija un Brazīlija, Urugvaja un Francija, Krievija un Horvātija, Zviedrija un Anglija.

Pasaules kausa izcīņa noslēgsies 15.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu