Ibrahimovičs: Ticu, ka Zviedrija var uzvarēt Angliju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa gaidāmajā ceturtdaļfināla duelī Zviedrijas valstsvienības futbolisti ir spējīgi uzveikt Anglijas izlasi, uzskata Zlatans Ibrahimovičs.

Pašlaik 36 gadus vecais Ibrahimovičs noslēdza karjeru Zviedrijas izlasē pēc 2016. gada Eiropas čempionāta. Valstsvienības sastāvā uzbrucējs aizvadījis 116 mačus un guvis 62 vārtus, kas ir Zviedrijas izlases rekords.

Zviedrijas un Anglijas futbolisti iepriekšējo reizi savā starpā tikās 2012. gadā pārbaudes mačā. Toreiz zviedri uzvarēja ar rezultātu 4:2, turklāt Ibrahimovičs guva visus 4 vārtus.

«Zviedrijai ir labas izredzes. Esmu zviedrs un ticu, ka Zviedrija var uzvarēt Angliju. Ceturtdaļfinālā vairs nav tik daudz nozīmes, cik spēcīgs esi. Tagad svarīgas būs emocijas - kura komanda ar tām labāk tiks galā, tai būs priekšrocības,» «Independent» citē Ibrahimoviču.

Zviedrijas futbolisti grupu turnīrā ar 1:0 uzveica Dienvidkoreju, ar 1:2 piekāpās Vācijai un ar 3:0 uzvarēja Meksiku, bet astotdaļfinālā zviedri ar 1:0 pārspēja Šveici.

«Domāju, ka Zviedrija var kļūt par pasaules čempioni, kā jau teicu vēl pirms Pasaules kausa sākuma. Viņi [zviedru futbolisti] uzveica Meksiku, kas bija stipra komanda, un pārspēja arī Šveici. Visā pasaulē zviedri lepojas ar savu valstsvienību un turpinās to darīt, lai vai kas notiktu,» teica Ibrahimovičs.

Pasaules kausa astotdaļfināls starp Zviedrijas un Anglijas izlasēm gaidāms sestdien Krievijas pilsētā Samarā. Uzvarētāju komanda iekļūs pusfinālā, kur pretī stāsies Horvātija vai Krievija.

Pusfināla dueļi risināsies 10. jūlijā Sanktpēterburgā un 11. jūlijā Maskavā stadionā «Luzhniki». Savukārt 14. jūlijā paredzēts mačs cīņai par 3. vietu, bet 15. jūlijā risināsies lielais fināls.

Ibrahimovičs patlaban ir savas futbolista karjeras beigu daļā. Viņš pārstāv ASV augstākās futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas «Galaxy», demonstrējot spilgtu sniegumu, par spīti savam vecumam.

Iepriekš karjerā Ibrahimovičs spēlējis arī tādos slavenos klubos kā Amsterdamas «Ajax» (Nīderlande), «Barcelona» (Spānija), Turīnas «Juventus», Milānas «Inter», «AC Milan» (visi trīs Itālija), Parīzes «Saint-Germain» (Francija) un Mančestras «United» (Anglija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu