«Imagine Dragons» solists pēc slimības piedzīvojis iespaidīgas pārvērtības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Grupas «Imagine Dragons» solists Dens Reinoldss (Dan Reynolds) veselības nolūkos ir mainījis dzīvesveidu, rezultātus ar jauno izskatu publicējot sociālajos medijos.

Reinoldss šonedēļ fanus informēja par savu veselības stāvokli, atklājot, ka beidzot uzveicis gadiem ilgušo slimību. «Es esmu pavadījis desmit gadus, cīnoties ar autoimūnu locītavu slimību (artrītu). Tagad dzīvoju bez sāpēm, man ir pilnīga slimības remisija un esmu veselīgākajā formā, kādā jebkad esmu bijis. Par to esmu pateicīgs Bredam Feinbergam. Pareizs uzturs, vitamīni un vingrinājumi. Tas ir mainījis manu dzīvi.»

Reinoldss publicēja arī «pirms un pēc» fotogrāfijas ar viņa ķermeņa izmaiņām, ļaujot aplūkot muskuļaino torsu.

«Tikai daži mēneši, mainot manu dzīvesveidu, uzturu, sporta vingrinājumus, un tagad man ir nulle iekaisuma. Pirms un pēc fotogrāfijas izsaka visu. Atvainojos par pozu, taču es patiešām mainīju savu dzīvi un atbrīvojos no gadiem ilgām sāpēm. Esmu neticami pateicīgs par veselību.»

Ieraugot mūziķa veselības uzlabojumus, laba vēlējumus viņam sūtīja arī dziedātāja Pinka, rakstot, ka ir ļoti priecīga par Reinoldsa labo pašsajūtu.

healing

A post shared by Daniel Coulter Reynolds (@danreynolds) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu