Čārlijs Šīns piedalās narkotiku atkarībai veltītā mūzikas videoklipā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Repera Lil Pump jaunajā mūzikas videoklipā «Drug Addicts», kurā stāstīts par narkotiku lietošanu, piedalās skandalozais aktieris Čārlijs Šīns.

Videoklipā 17 gadus vecais reperis kopā ar Šīnu, kurš attēlo ārstu, pastaigājas caur slimnīcas palātām, kur kopā ar pacientiem smēķē, lieto alkoholu un dažādas narkotikas. Dziesmas vārdi vēsta par narkotiku atkarību un faktu, ka «šādi tiek izdzīvota laba dzīve».

Par savu līdzdalību mūzikas videoklipā informēja arī pats Šīns ar sociālā tīkla «Twitter» starpniecību, ievietojot kopīgu fotogrāfiju ar reperi.

Lil Pump kļuva populārs 2017. gadā ar hitu «Gucci Gang», dziesmai iegūstot vairāk nekā 2 miljardus klausījumu dažādās tiešsaistes mūzikas platformās.

Reperis jau maijā paziņoja, ka vēlas savā jaunajā videoklipā redzēt Šīnu, taču daudzi viņa fani neticēja, ka aktieris piekritīs piedalīties skandalozās dziesmas klipa tapšanā, jo kādu laiku izvairās no dažādām atkarībām, šobrīd veltot laiku bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu