Pludmales dīvainītis Fiat 500 Spiaggina by Garage Italia

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIAT

Automobiļu dizaina uzņēmumi Garage Italia un Pininfarina kopā ar Fiat tehnisko personālu ir uzbūvējuši īpašu supermini mašīnas Fiat 500 modifikāciju Spiaggina.

Fiat 500 Spiaggina by Garage Italia ir radīts kā atsauce uz tāda paša nosaukuma automobili, kas tika radīts sešdesmitajos gados. Auto uzbūvēts, atzīmējot pirmās Fiat 500 speciālās versijas 50.jubileju un arī paša modeļa iznākšanas apaļo, sešdesmito gadskārtu, ziņo Motor.ru.

No sērijveida modeļa tas atšķiras ar drošības pārloku jumta vietā, ļoti zemu vējstiklu kā spīdsteriem, divvietīgu salonu un aizmugurējā sēdekļa vietā iebūvētu transformējamu platformu, kur novietot visu pludmalē nepieciešamo. Stilistiski platforma atgādina jahtas klāju.

Fiat 500 Jolly Spiaggina (1958)
Fiat 500 Jolly Spiaggina (1958) Foto: FIAT

Konceptuālais jubilejas auto ir krāsots īpaši vasarīgos toņos - gaiši zilā, kas nosaukts par Volare Blue, un baltā Pearl White. Interjeram tikmēr piemeklēts viengabala sēdeklis dalīto atdalīto sēdekļu vietā, hidrofobi, ūdensnecaurlaidīgi materiāli, un iebūvēta mini duša, lai varētu noskalot smilšainos pludmales atribūtus.

Fiat 500 Jolly Spiaggina (1958)
Fiat 500 Jolly Spiaggina (1958) Foto: FIAT

Paralēli speciālajam pludmales automobilim Fiat ir radījuši arī īpašu Fiat 500 modifikāciju Spiaggina '58. Tā tiks izlaista tikai 1958 eksemplāros un tikai ar atbīdāmu auduma jumtu bēšā krāsā. No standarta Fiat 500C šis auto atšķiras arī ar unikāla toņa zilu virsbūves krāsojumu, retro dizaina riteņu diskiem un hromētiem spoguļu korpusiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu