Pēc skandāla ap bijušo draugu Zeltiņa publisko sirsnīgus ģimenes foto (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pašmāju aktrise Agnese Zeltiņa, neraugoties uz izskanējušo ziņu par viņas bijušā mīļotā vīrieša, uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa izteiktajiem nepiedienīgiem piedāvājumiem modes dizainerei Kristīnei Deimonei, sociālajā vietnē «Instagram» turpina aktīvi darboties, publiskojot jaukus ģimenes foto.

Zeltiņa fotogrāfijās pozējusi kopā ar meitu Mariju Romiju, kā arī dēlu Robiju. Tāpat fotosesijā pievienojusies Marijas Romijas meita Mīla Jasmīna.

Pie viena no publiskotajiem foto aktrise raksta: «Es varu uz viņiem paļauties par visu - vienalga, vai tas ir kas liels vai mazs. Viņi motivē mani būt labākajai, kāda varu būt. Es esmu mācījusies tik daudzas lietas no viņiem visu savu mūžu. Mana ģimene

My dream girls?‍?‍?

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

Zeltiņa šobrīd ir brīvas sievietes statusā - viņu ar uzņēmēju Rūdolfu Brēmani vairs nesaista romantiskas attiecības.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā izdevums «Vakara Ziņas» publiskoja Brēmaņa un Kristīnes Deimones saraksti vietnē «Facebook». Tajā Brēmanis rakstījis: «Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!»

Pati Deimone gan atraidījusi Brēmani, sakot, ka ir saderinājusies.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu