3 populārākās šā gada vannasistabu tendences

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Remontējot mājokli, nekad nevajadzētu piemirst par vannas istabas dizainu - šī ir īpaši personīga telpa, kurā pavadām laiku vienatnē, izpildām dažādus spa rituālus, baudām kādu grāmatu burbuļvannā un atgūstam spēkus pēc garas darba dienas. Veidojot vannas istabas interjeru, pievērs uzmanību jaunākajām aktualitātēm - šai telpai nav jābūt tikai funkcionālai, bet arī ērtai un vizuāli patīkamai, norāda britu vannas istabu iekārtu izplatītājs «Victorian Plumbing».

Pelēks un pelēkāks

Tā vien šķiet, ka melnā, baltā un pelēkā ir šīs desmitgades krāsas. Arī šogad pelēkie toņi paliek nemainīgi populāri - tie vannas istabas padarīs neitrālas, tomēr saglabās tajās eleganci. Pelēkos toņus ir viegli kombinēt, turklāt, noklājot vannas istabas sienas un grīdas ar pelēkām flīzēm, ir iespējams izveidot gan supermodernu, gan arī klasisku interjeru. Dinamiskākam izskatam kombinē pelēkas keramikas flīzes ar balto un tumši pelēko krāsu.

Rozā zelts aizvien modē

Lai gan rozā zelta popularitātei apģērbu modē mūžs bija pagalam īss, tomēr tā šogad ir viena no pieprasītākajām tualetes un vannas istabas tehnikas krāsām. Rozā zelta ūdensmaisītāji, dušas uzgaļi, dvieļu pakaramie, pat caurules un lampas izskatīsies eleganti gaišās telpās - tie lieliski papildinās pelēkās sienas un marmora dekorus.

Melni vai īpaši tumši radiatori

Šāds pienesums vannas istabu dizainā gan ir šā gada jaunums - melnie radiatori piešķir telpai dramatismu un izskatās patiesi dekoratīvi. Turklāt melniem radiatoriem nav īpaši jātērējas - nokrāso esošos radiatorus melnos vai tumši pelēkos toņos vai arī virs tiem uzstādi melnus paneļus. Ja tavā īpašumā ir pelēka vai balta vannas istaba, melni radiatori šādā telpā būs Instagram bildes vērts papildinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu