LNB restorānā iecerēto Jaunā gada svinību organizētāja strīdu risinās tiesā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) restorānā «Klīversala» iecerēto Jaunā gada svinību organizatore Maira Ādmine plāno situāciju ar bibliotēkas restorānu risināt tiesā.

Kā Ādmine teica, patlaban viņas advokāte strādā pie prasību izvirzīšanas. Pret ko vērsties tiesā - pret restorānu «Klīversala», LNB vai cilvēkiem, kas publicēja apmelojošu informāciju un apvainoja viņu kā privātpersonu - Ādmine vēl nezināja.

Viņa skaidroja, ka ir neizpratnē par faktu, ka restorāns un bibliotēka pašu akceptēto programmu vairs nevēlas pieņemt. «Manī ir liels sašutums, ka pašu akceptēto programmu, viņi tagad noliedz, apstrīd, un mani ar 177 cilvēkiem 27.decembrī izmet ārā no zāles,» pauda Ādmine.

Vienlaikus viņa sacīja, ka sākotnējo programmas variantu, kas izplatīs sociālajos tīklos, LNB direktors Andris Vilks lika koriģēt. Pasākumu, kura programma tika mainīta, apstiprināja gan Vilks, gan restorāna vadība, tāpēc biļetes uz svinībām tika nodotas pārdošanā.

Ādmine norādīja, ka programmā nebija iecerēta Krievijas prezidenta Vladimira Putina runa, tika plānots ar torti un glāzes pacelšanu teikt paldies viesiem, kas atbraukuši no Krievijas.

Ādmine cer, ka restorāns šādas rīcības dēļ iegūs sliktu reputāciju, un neviens vairs pasākumus «Klīversalā» nerīkos.

Jau ziņots, ka

sašutumu izraisījušais pasākums LNB restorānā «Klīversala», kurā sākotnējā programmā tika plānota jaunā gada sagaidīšana pēc Maskavas laika ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina uzrunu, nenotiks.

Kā aģentūrai LETA norādīja LNB pārstāvis Augusts Zilberts, jaunā gada sagaidīšana pēc Maskavas laika un Krievijas prezidenta uzrunas skatīšanās bija iekļauta programmas pirmajā variantā, ko restorānam «Klīversala» pasākuma rīkotāji, aģentūra «Sweet Events», pieteica aptuveni pirms pusotra mēneša. Tiklīdz LNB tika informēta par šādu programmas variantu, tas jau novembrī tika noraidīts kā nepieņemams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu