Federers: Galvenais, lai pēc vārda «geims» atskan mans uzvārds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Prestižajā Vimbldonas čempionātā ir zināms kārtības rullis, kurš jāievēro visiem tenisistiem. Piemēram, apģērbs drīkst būt tikai baltā krāsā. Uzrunājot sportistes, kuras nav laulībā, tiesneši uzvārdam liek priekšā vārdu jaunkundze, precētajām - kundze. Šveices tenisa leģenda Rodžers Federers to nebija pamanījis, viņam svarīgākais ir, lai pēc geima tiktu nosaukts viņa uzvārds.

«Tiešām? atbildot uz turnīra preses pārstāves uzdoto jautājumu, teica Federers. Es to nezināju. Neredzu nekādu starpību, vai tiesnesis manam uzvārdam liek priekšā kungs vai neliek neko. Galvenais, lai pēc vārda «geims» tiktu nosaukts Federers, nevis cita tenisista uzvārds. Loģiski, vai ne?»

Federers, kurš Vimbldonas čempionātā izlikts ar pirmo numuru un ATP rangā ieņem otro pozīciju, ar rezultātu 6-4, 6-4, 6-1 otrās kārtas spēlē uzveica 73. vietā esošo slovāku Lukāšu Lacko.

Tikmēr pajokot sacensībās paspējusi pieredzējusī amerikāniete Serēna Viljamsa, kura norādīja, ka noslēgs karjeru tad, kad to darīs Federers. Viņi abi ir 36 gadus veci.

Turnīrs ilgs līdz 15. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu