Chance the Rapper bildina savu ilggadējo draudzeni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Reperis Chance the Rapper 4. jūlijā svinēja ne vien ASV Neatkarības dienu, bet arī saderināšanos, 25 gadus vecajam reperim dārza ballītē ciemiņu un ģimenes locekļu priekšā bildinot savu draudzeni.

Par priecīgo vēsti reperis paziņoja savā sociālā tīkla «Twitter» kontā, rakstot: «Viņa teica jā.» Kā redzams repera draugu publicētajos videoklipos, Chance the Rapper nometās uz viena ceļa un lūdza mīļotās roku.

Reperis ar draudzeni Kirstenu Korliju sāka tikties 2013. gadā, divus gadus vēlāk viņa mīļotā laida pasaulē abu kopīgo meitu. 2016. gada maijā pāris pašķīrās un Kērlija iesniedza tiesā prasību kļūt par meitas vienīgo aizbildni, kā arī pieprasīja alimentus. Prasība gan tika atsaukta 2017. gadā, kad pāris atjaunoja attiecības un vienojās par vienādām aprūpes tiesībām.

Kopš pāris atkal ir kopā, Chance the Rapper bieži publicē fotogrāfijas un ierakstus, veltītus savai līgavai, norādot, ka tieši viņa ir atbildīga par visu labo, kas viņa dzīvē ir noticis.

Chance The Rapper proposed to his longtime girlfriend ?

A post shared by OUR GENERATION MUSIC ? (@ourgenerationmusictv) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu