«Baltic Horizon Fund» par € 17 miljoniem iegādājies «LNK Centre» biroju ēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Nekustamo īpašumu investīciju fonds «Baltic Horizon Fund» parakstījis pirkuma līgumu ar SIA «LNK Properties» un SIA «FIN.LV» par biroju ēkas «LNK Centre» Jāņa Daliņa ielā 15 iegādi par 17 miljoniem eiro, liecina informācija «Baltic Horizon Fund» mājaslapā.

Sagaidāms, ka darījums tiks pabeigts viena mēneša laikā.

«LNK Centre» īpašums ir A klases biroju ēka ar nomas platību 7455 kvadrātmetri. Īpašums ir pilnībā iznomāts pieciem nomniekiem, no kuriem «Exigen Services» un «LNK Group» aizņem apmēram 90% no nomātās platības.

«LNK Group» ir viens no lielākajiem nekustamā īpašuma un infrastruktūras attīstības un būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Darījums paredz, ka «LNK Group» pagarinās nomas līgumu uz desmit gadiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 2015.gada septembrī likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» bijušo centrālo ēku Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15, par 10 516 200 eiro iegādājies holdinga «LNK Group» dibinātais uzņēmums SIA «JD 15» un no tā brīža ēku pārdēvēja par «LNK Centre».

Neskatoties uz to, ka biroja ēkas jaunais īpašnieks tika noskaidrots tikai trešajā pārdošanas kārtā, aktīva interese par nekustamā īpašuma objektu tika izrādīta visa pārdošanas procesa laikā. Galvenie pretendenti uz ēkas iegādi bija Skandināvijas investīciju fondi, Baltijas investori un NVS valstu pārstāvji, kuriem tika rīkoti vairāki desmiti objekta apskates.

Ēka Jāņa Daliņa ielā 15 nonāca brīvajā pārdošanā, jo pirms tam rīkotās divas šī nekustamā īpašuma izsoles beidzās bez rezultātiem. Šajās izsolēs ēkas sākumcena bija 11,5 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu