Krasta ielā uzsākta ūdensvada renovācija vairāk nekā divu kilometru garumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Krasta ielā, Rīgā ir uzsākta dzelzsbetona ūdensvada atjaunošana 2135 metru garumā, pavēstīja «Rīgas ūdens» pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Viņš skaidroja, ka ūdensvads tiek atjaunots ar beztranšejas metodi un renovācijas laikā tiks atjaunots ūdensvads posmā no Ogres ielas līdz Salu tilta satiksmes pārvada uzbrauktuvei virzienā uz Lāčplēša ielu. Paredzēts, ka remontdarbi varētu noslēgties septembrī.

Mucenieks piebilda, ka ūdensvada renovācija nepieciešama ūdenspiegādes drošības un kvalitātes uzlabošanai. Projekta gaitā tiks pārbūvēti arī divi ūdens iztukšošanas mezgli, kā arī izbūvēti divi pazemes tipa ugunsdzēsības hidranti un divi automātiskie atgaisotāji, nomainīti aizbīdņi un komunikāciju mezgli. Šie darbi lielākoties tiks veikti ar beztranšejas metodi, savu laiku nokalpojušā ūdensvada vietā ievelkot jaunu cauruli. Kopējais šī investīciju projekta apjoms ir 1,2 miljoni eiro.

Mucenieks uzsvēra, ka projekta laikā noteikti nelieli satiksmes ierobežojumi uz Mazās Krasta ielas, taču satiksmes sastrēgumi nav novēroti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu