Tbilisi lidostā Krievijas pilsonis izlējis bīstamu šķidrumu, cietuši septiņi cilvēki (2)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Tbilisi lidostā kāds Krievijas pilsonis izlējis bīstamu šķidrumu un cietuši septiņi lidostas darbinieki, ziņo Gruzijas mediji. Tie vēsta, ka cietušo veselības stāvoklis tagad ir apmierinošs un viņi tuvākajā laikā slimnīcu atstās.

Par šo incidentu, kas noticis pirmdien, Gruzijas Valsts drošības dienests informēja trešdien. Valsts drošības dienesta paziņojumā sacīts, ka aizturēts Krievijas pilsonis Dmitrijs B., kurš lidostas izlidošanas zālē kādas aviokompānijas kasu telpās izlējis veselībai bīstamu šķidrumu. Paziņojumā nav teikts, kas tas bijis par šķidrumu. Nav sniegtas sīkākas ziņas par aizturēto Krievijas pilsoni, netiek arī informēts par viņa motīviem.

Savukārt Gruzijas mediji ziņo, ka incidents noticis Krievijas aviokompānijas «Aeroflot» kasu telpās un ka pirmdien ievietoti slimnīcā četri tehniskie darbinieki, bet trešdien - vēl trīs.

Incidentu izmeklē Gruzijas Valsts drošības dienesta pretizlūkošanas departaments.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu