Ceturtdien vietām īslaicīgi līs; Rīgā nav gaidāmi nokrišņi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS

Ceturtdien vietām Latvijā gaidāms īslaicīgs lietus, vairāk nokrišņu būs valsts ziemeļaustrumos, kur iespējams arī pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +7,4 grādiem Pāvilostā līdz +13,7 grādiem Jēkabpilī un Zvejniekciemā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Deviņos rītā gaiss iesils līdz +14..+17 grādiem.

Dienas laikā, saulei mijoties ar mākoņiem, gaiss iesils līdz +17..+23 grādiem. Rietumu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 8-13 metriem sekundē.

Rīgā ceturtdien gaidāms līdz šim saulainākais laiks šomēnes, lietus netiek prognozēts. Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, tā ātrums brāzmās dažbrīd sasniegs 11 metru sekundē. Gaisa temperatūra pakāpsies līdz +18 grādiem pilsētas ziemeļu daļā un +20 grādiem centrā.

Ceturtdienas vakarā Rīgā gaidāms sauss laiks un neliels mākoņu daudzums, ziemeļrietumu vējš pakāpeniski kļūs lēnāks, gaisa temperatūra vēlā vakarā būs +14..+15 grādu.

Laikapstākļus nosaka zema spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 753-757 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu