Baltais dzīvoklis Jūrmalā – mājas, kur pagātne un tagadne satiekas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Gada siltajos mēnešos izteiktāka kļūst vēlme uzturēties pie dabas. Vislabāk – kādas ūdenstilpes tuvumā. Latviešu tautai šajā ziņā ir paveicies, jo atrodamies Baltijas jūras krastā, kur netrūkst skaistu un baltu pludmaļu. Īpaši iecienīta vieta atpūtai ir Jūrmala, kur acis priecē arī neskaitāmi brīnišķīgi īpašumi. Viens no šādiem īpašumiem, kas šobrīd pieejams arī nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv, atrodas jaunajā projektā Bulduros.

Dzīvokļa kopējā platība ir 110 kvadrātmetri, kas sevī ietver ieejas halli, ar viesistabu apvienotu virtuvi, omulīgu guļamistabu, kabinetu (vai bērnu guļamistabu), vannas istabu, tualeti, terasi un kamīnu, kas sildīs arī ziemas tumšajos un saltajos vakaros.

Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Viscaur baltos toņos ieturētais Bulduru mājoklis izceļas ar ļoti ērtu un praktisku telpu plānojumu. Lai izbaudītu uzturēšanos tajā, tā izveidē izmantoti tikai augstākās klases materiāli, mēbeles un interjera priekšmeti.

Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Šajā mājoklī īpaši piedomāts pie interesanta interjera izveides. Pīti grozi, lampas un citi dekori, gaišs koks, balti auduma dīvāni, rotaļīgi, plandoši aizkari – tās ir vien dažas no dizaina sastāvdaļām, kas raksturo šo Jūrmalas dzīvokli un piešķir tam smalku eleganci.

Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Dzīvokļa iekārtojumā izmantotas gan senatnīgas vintāžas mēbeles, kas atceļojušas no Lielbritānijas un Francijas krāmu tirgiem, gan mūsdienīgās Riva 1920 un Girvasoni mēbeles. Šajā mājoklī pagātne nudien draudzīgi sadzīvo ar tagadni - piemēram, sniegbaltajā virtuves zonā iebūvēta modernā, ļoti augstvērtīgā Vācijas uzņēmuma Miele tehnika, taču vien pāris metrus tālāk izvietots ēdamgalds ar vecišķiem koka krēsliem.

Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Apskati gaišo Jūrmalas dzīvokli!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu