Elektriskā Audi e-tron interjera dizains vairs nav noslēpums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi e-tron prototipā vadītājs un pasažieri varēs izbaudīt pārvietošanos pavisam jaunā līmenī. Papildus ietilpīgajam salonam un gaumīgi ieturētajam dizainam Audi pirmais elektroautomobilis piedāvās Bang & Olufsen 3D Premium skaņu sistēmu un arī jauna veida digitālās vadības ierīces un displejus. Tas arī ir pasaulē pirmais sērijveida automobilis ar virtuālajiem sānu spoguļiem.

Audi e-tron prototips šogad gaidāmā modeļa interjeru atklāj uz skatuves Dānijas Karaliskajā teātrī. Eksterjers joprojām tērpts raksturīgajā e-tron kamuflāžā, bet salona koncepcija tiek atklāta pilnā apjomā. Elektriskais SUV piedāvā koncertzāles cienīgu skaņas baudījumu ar izvēles aprīkojumā pieejamās Bang & Olufsen Premium skaņas sistēmu. Šī sistēma atskaņo mūziku precīzi tā, kā tā ierakstīta – bez jebkādiem mākslīgiem efektiem 16 skaļruņos ar 705 vatu jaudu.

Audi e-tron prototipa salonā galvenā skatuve ir lielais, izliektais priekšējais panelis. Papildus aprīkojumā būs pieejami virtuālie sānu spoguļi. Spoguļu plakanajā balstā ir integrēta neliela kamera, kuras attēls tiek digitāli apstrādāts un attēlots augsta kontrasta 7 collu OLED displejos salonā. Izmantojot centrālo skārienekrānu, vadītājs var mainīt dažādus mašīnas iestatījumus. Vadītājs var izvēlēties arī kādu no trīs MMI sistēmas skatījumiem dažādām situācijām – braukšanai pa šoseju, pagriezieniem un stāvvietām.

2928 milimetru garenbāze nodrošina, ka Audi e-tron prototipā pietiks vietas pieciem braucējiem un viņu bagāžai. Salona garums, griestu augstums priekšā un aizmugurē, kā arī vieta otrās rindas pasažieru kājām neatpaliek no labākajiem pilnizmēra SUV segmenta rādītājiem. Plakana grīda, nevis centrālais tunelis, kāds bieži ir standarta modeļos, ļauj iegūt papildu vietu aizmugurē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu