Pīrss: «Lakers» izvēlas pareizos spēlētājus, veidojot komandu ap Džeimsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MICHAEL DWYER / TT NYHETSBYRÅN

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas «Celtics» līderis Pols Pīrss uzskata, ka Losandželosas «Lakers» izvēlas pareizos spēlētājus, kuri vislabāk iederētos komandā kopā ar Lebronu Džeimsu, ziņo ESPN.

40 gadus vecais Pīrss atzīst, ka «Lakers» ir viena no labākajām organizācijām visā līgā, tādēļ viņi ļoti labi saprot, kā izveidot konkurētspējīgu komandu, kad sastāvā ir vismaz viena NBA zvaigzne.

«Tādi cilvēki kā Maģiskais Džonsons, Pelinka un, protams, Džeimss zina, kas ir nepieciešams, lai izveidotu čempiontitula cienīgu komandu. Uzskatu, ka komandas jaunpienācēji lieliski iederēsies, jo viņi laukumā atdos sevi visu,» sacīja Pīrss.

Par komandas jaunpienācēju plusiem Pīrss uzskata pieredzi. Losandželosas komanda sastāvu ir papildinājusi ar spēlētājiem, kas reiz jau ir bijuši čempioni, piedalījušies izslēgšanas spēlēs, tādēļ viņi zina, kas ir nepieciešams, lai uzvarētu. Pīrss arī atzina, ka komandai būtu nepieciešams piesaistīt kādu izteiktu tālmetienu speciālistu, jo Džeimss prot izmantot šo spēlētāju stiprās īpašības.

Runājot par Rondo piesaistīšanu komandai, Pīrss uzskata, ka viņš ir spēlētājs, kurš no Džeimsa pleciem noņems uzlikto spiedienu un atbildību.

«Lebronam ir nepieciešami tādi spēlētāji kā Rondo, kuri spēj izveidot spēles situācijas. Džeimsam kļūstot vecākam, ir nepieciešams atrast veidus, kā sevi tik ļoti nenogurdināt,» komentēja Pīrss.

Bijusī «Celtics» zvaigzne uzskata, ka šis vēl nav galējais «Lakers» sastāvs. Komanda vēl ir spējīga paveikt kaut ko lielu šajā vasarā, tādēļ vēl esot pāragri runāt par komandas izredzēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu