«Florence and the Machine» iesoļo 1. vietā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Gada sākumā ar jaunu singlu «What Kind of Man», video un ziņām par trešo albumu mūzikas pasauli satricināja rudmatainā, majestātiskā, teju prerafaelītu brālības tradīciju laika dīva - popzvaigzne Florense Velša (Florence Welch). Šonedēļ dziedātāja ar savu trešo studijas plati «How Big, How Blue, How Beautiful» iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu.

28 gadus vecās dziedātājas jaunā plate nedēļas griezumā pārdota 70 000 vienību, svētdien ziņo «Official Charts Company». Tā seko 2011. gada ierakstam «Ceremonials» (skat. recenziju) un 2009. gada komerciāli veiksmīgajam debijas albumam «Lungs» (skat. recenziju), kas tika nominēts prestižajai «Mercury» mūzikas balvai un no kura par hitiem kļuva seši singli. Tas klajā nāks 1. jūnijā.

Jaunais albums tapis divu gadu laikā Londonā un Losandželosā kopā ar producentu Markusu Dravsu (Arcade Fire, Coldplay, Björk). Ierakstā piedalījušies Vils Gregorijs no dueta «Goldfrapp», pieredzējušais Pols Epsvorts (Paul Epworth), kas strādājis ar «Friendly Fires», Adeli, Sīlo Grīnu (Cee-Lo Green) u.c.

«Jaunais albums saturiski ir par to, kā mācīties dzīvot un mīlēt, nevis par cenšanos aizmukt no visa, kas reāls,»

skaidro Florense.

TV šova «Britain’s Got Talent» uzvarētāji «Collabro» ar otro albumu «Act Two» startē 2. vietā.

Grupas «The xx» skaņas arhitekts Džeimijs xx ar savu soloalbumu «In Colour» numur 3.

Jaunais grupas Simply Red albums «Big Love», kas seko 2007. gada «Stay», debitē 4. vietā.

Britu grupa «Slaves» ar «Are You Satisfied?» debitē 8. vietā, bet glemrokeri «The Darkness» ar «Last Of Our Kind» numur 12.



Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu