Florensei Velšai patīk eksperimentēt ar modi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas «Florence and the Machine» soliste Florense Velša (Florence Welch) nav jutusies skaista līdz brīdim, kad 17 gadu vecumā attīstījusi pati savu stila izjūtu.

«Kad es pirmo reizi jutos skaista? Tas prasīja ilgu laiku, jo es biju īss, tukls bērns. Tas nenotika, līdz man palika 17, kad es izaugu un sāku nēsāt tās drēbes, kuras pati gribēju,» paziņojusi Florense.

«Pusaudzes gados mana labākā draudzene un es sākām ģērbties ērmīgi novecojušās drēbēs no labdarības iestādēm, ko kopā saturēja saspraužamās adatas. Es beidzot jutu, ka varu sevi izteikt drēbēs,» atceras «Florence and the Machine» soliste.

Hita «Dog Days Are Over» autori saista mode, bet viņa atzīmējusi, ka pašreiz iziet cauri dažādiem posmiem, izbaudot īpašu stilu.

Kad sāku dziedāt, es nēsāju zirgasti un [krāsoju] sarkanas lūpas. Tad bija spīguļu brīdis, ko pilnībā izbaudīju koncertu laikā, jo mirdzumi bija visur. Tad es pievērsos šim intensīvajam gotu stilam, sikspārņa kostīmā un melnā lūpukrāsā," intervijā britu žurnālam "Glamour" paskaidroja Florense.

«Savā ziņā mēs visi vēlamies šo bērnišķīgo pārģērbšanās rotaļu, un (..) man ir darbs, kur es varu to darīt ik dienas,» piebilda mūziķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu