«Florence and the Machine» atgriezīsies 7.novembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Florense Velša (Florence Welch) savu otro projekta «Florence & The Machine» studijas albumu laidīs klajā novembrī, ziņo ārvalstu prese.

Albums, kuram pagaidām vēl nav zināms nosaukums, tiks izdots 7.novembrī, un tas sekos 2009.gada komerciāli veiksmīgajam debijas albumam «Lungs», kas tika nominēts prestižajai «Mercury» mūzikas balvai un no kura par hitiem kļuva seši singli.

Muzikālais materiāls jaunajam albumam pirmās aprises ieguva pagājušā gada nogalē. Tā producents ir pieredzējušais Pols Epsvorts (Paul Epworth), kas strādājis ar «Friendly Fires», Adeli, Sīlo Grīnu (Cee-Lo Green) u.c.

Sarunā ar mūzikas portālu «Pitchfork», Florense skaidro, ka jaunais albums ir loģisks solis tālāk.

«Ar «Lungs» es ideālo skanējumu atradu tikai ieraksta procesa vidū. Toreiz bija uzkrājušās tik daudzas ietekmes, dziesmas ļoti atšķīrās - dažas es biju sacerējusi 17, bet dažas 21 gada vecumā,» stāsta Florense, kas 2009.gadā Lielbritānijas raidkorporācijas BBC veidotā saraksta «2009.gada Skaņas» topā tika izsēta kā trešā.

«Ar jauno albumu izdevies panākt daudz viengabalaināku skanējumu,»

viņa piebilst.

«Florence & The Machine» publiskojuši arī pirmo jaunā albuma vēstnesi «What The Water Gave» (skat. video).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu