«Florence and the Machine» atgriežas ar episku video (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ ar jaunu singlu, video un informāciju par trešo albumu mūzikas pasauli satricināja rudmatainā, majestātiskā, teju prerafaelītu brālības tradīciju laika dīva - popzvaigzne Florense Velša (Florence Welch). Episkā dziesma «What Kind of Man» ir pirmais vēstnesis no drīzumā gaidāmā Florenses projekta «Florence + The Machine» trešā studijas albuma.

28 gadus vecās dziedātājas jaunā plate sekos 2011. gada ierakstam «Ceremonials» (skat. recenziju) un 2009. gada komerciāli veiksmīgajam debijas albumam «Lungs» (skat. recenziju), kas tika nominēts prestižajai «Mercury» mūzikas balvai un no kura par hitiem kļuva seši singli. Tas klajā nāks 1. jūnijā.

Jaunais singls «What Kind of Man» ieturēts nedaudz tradicionālā roka stilistikā. Kā allaž saturiski Florenses mūzikā dominē vienlaikus romantiskas un dramatiskas tēmas. Mīlestība nav nekāda jauka pastaiga saulainā parkā, bet gan mūžīgu ciešanu avots. Dziesmas videoklipa režisors ir Vinsents Heiroks (Vincent Haycock), bet par horeogrāfiju atbild Raiens Hefingtons (Ryan Heffington).

Jaunais albums tapis divu gadu laikā Londonā un Losandželosā kopā ar producentu Markusu Dravsu (Arcade Fire, Coldplay, Björk). Ierakstā piedalījušies Vils Gregorijs no dueta «Goldfrapp», pieredzējušais Pols Epsvorts (Paul Epworth), kas strādājis ar «Friendly Fires», Adeli, Sīlo Grīnu (Cee-Lo Green) u.c.

«Jaunais albums saturiski ir par to, kā mācīties dzīvot un mīlēt, nevis par cenšanos aizmukt no visa, kas reāls,»

skaidro Florense.

How Big How Blue How Beautiful
How Big How Blue How Beautiful Foto: Publicitātes foto

Albuma dziesmu saraksts

01. Ship to Wreck
02. What Kind of Man
03. How Big How Blue How Beautiful
04. Queen of Peace
05. Various Storms & Saints
06. Delilah
07. Long & Lost
08. Caught
09. Third Eye
10. St Jude
11. Mother

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu