Anonīmi avoti: Džordžs Maikls pirms nāves cieta no heroīna atkarības

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājs Džordžs Maikls, kurš Ziemassvētkos aizgāja mūžībā 53 gadu vecumā, pirms nāves cieta no heroīna atkarības, paziņojuši anonīmi avoti. Šie avoti laikrakstam «The Daily Telegraph» atklāja, ka 25. decembrī Oksfordšīrā, Anglijā, mirušais mūziķis lietojis heroīnu un šogad pēc pārdozēšanas vairākkārt nogādāts slimnīcā. «Domāju, ka ir pārsteidzoši, ka viņš nodzīvoja tik ilgi,» atzina anonīmais avots.

Sabiedrisko attiecību speciālists un tuvs Maikla draugs Gerijs Farovs izdevumam «The Sun» atzina, ka «viegla piekļuve narkotikām» beigu beigās noveda pie talantīgā mūziķa nāves.

«Domāju, ka vieglā piekļuve narkotikām bija viņa problēmu cēlonis. (..) Ja reiz šī slimība ir tevi skārusi, ir grūti pret to cīnīties,» atzina Farovs.

Anonīmi avoti atklājuši, ka

sirds apstāšanās, kuru kā nāves cēloni minēja mūziķa menedžeris Maikls Lipmans, ir ierasta heroīna lietotāju vidū.

Maikls, kurš pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados kļuva pazīstams grupas «Wham!» sastāvā, bet vēlāk pievērsās solokarjerai, miris savās mājās.

Vietējā policija apstiprināja, ka mūziķa nāve ir uzskatāma par pēkšņu, bet nav domājams, ka tā iestājusies kādu ārēju faktoru ietekmē.

Slavenību frizieris Fadi Favazs, ar kuru pēdējo gadu laikā Džordžu Maiklu saistīja romantiskas attiecības, pirmdien mikroemuāru vietnē «Twitter» apstiprināja, ka viņš bija tas, kurš mūziķa gultā atrada viņu mirušu Pirmo Ziemassvētku rītā.

Citi anonīmi avoti medijiem norādījuši, ka pēdējo gadu laikā Maikls būtiski pieņēmies svarā, ko viņš ļoti pārdzīvojis, un depresīvā noskaņojuma dēļ nav vēlējies piedalīties publiskos pasākumos un noslēdzies sevī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu