Džordžu Maiklu mirušu atradis viņa draugs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kļuvušas zināmas detaļas par 53 gadu vecā grieķu izcelsmes britu dziedātāja Džordža Maikla nāves apstākļiem. Viņa draugs un mīļotais Fadi Favazs (Fadi Fawaz) savā «Twitter» profilā ierakstījis, ka tieši viņš Ziemassvētku rītā Maiklu atradis gultā mirušu.

«Tie ir Ziemassvētki, kurus nekad neaizmirsīšu, kad pirmā lieta no rīta, ko esi atklājis, - savu draugu mierīgi guļošu bez dzīvības pazīmēm,» viņš raksta.

Tiek ziņots, ka Maikls sācis satikties ar frizieri Favazu 2012. gadā. Pirms tam viņam bija ilgtsošas attiecības ar amerikāni Keniju Gosu, bet 90. gadu sākumā ar brazīlieti Anselmo Felepu, kurš 1993. gadā 33 gadu vecumā mira no AIDS. Tieši viņam veltīta dziesma «Jesus to a Child».

Tikmēr savu līdzjūtību «E! News» paudis arī Goss.

«Mana sirds ir salauzta. Viņš bija liela manas dzīves daļa, un es viņu ļoti, ļoti mīlēju. Viņš bija ļoti laipns un devīgs vīrs,» viņš saka.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu