Rīgas dievnamos un kultūras centros šodien notiks Ziemassvētku koncerti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Rīgas dievnamos un kultūras centros šodien notiks Ziemassvētku koncerti, informēja Rīgas domes pārstāve Indra Vilde.

Šodien Rīgas Domā festivāla «Eiropas Ziemassvētki» koncertu cikla koncertā «Ave Maria» dziedās Sergejs Jēgers. Savukārt rīt, 26.decembrī, Rīgas Svētā Jāņa baznīcā norisināsies koncerts «Zelta baroks Ziemassvētkos».

Lielajā ģildē šodien notiks koncerts «Ziemassvētku noskaņa», bet rīt Lielajā ģildē skanēs džeza mūzikas koncerts «Celebrating Ella Fitzgerald» ar orķestra «Rīga» bigbenda un solistu piedalīšanos.

Svētku sajūtu varēs baudīt arī Rīgas kultūras centros. Mihails Čuļpajevs, Raimonds Bramanis un Juris Vizbulis sniegs koncertu, kas notiks kultūras centrā «Mazā ģilde», bet Latvijas Universitātes pūtēju orķestri kopā ar vairākiem solistiem uzstāsies koncertā «Ieklausies Ziemassvētkos», kas būs dzirdams kultūras centrā «Imanta».

Bērni rīt aicināti uz VEF Kultūras pils organizēto pasākumu «Kaķīša Maurīcija Ziemassvētku piedzīvojumi» un tikšanos ar Ziemassvētku vecīti Brīvības gatves 266 telpās.

Savukārt Rīgas Nacionālajā sporta manēžā rīt notiks pasākums «Sportiskā eglīte». Apmeklētāji no plkst.11 līdz 16 varēs iesaistīties vairāk nekā 12 uzdevumu veikšanā, pārbaudot savu precizitāti, atjautību un veiklību. Tāpat darbosies arī radošās darbnīcas, būs iespēja uzzināt aktualitātes veselīga dzīves veida jomā, kā arī varēs salikt lielformāta Ziemassvētku puzles. Paralēli norisināsies bērnu māksliniecisko kolektīvu priekšnesumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu