Natālija Tumševica sesto gadu pēc kārtas rīko īpašu svētku koncertu, lai palīdzētu līdzcilvēkiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Jau sesto gadu pēc kārtas Ziemassvētku un Jaungada svinību priekšvakarā dziedātāja Natālija Tumševica rīko Ziemassvētku labdarības vakaru, kurā pulcējas daudzi viesi no Latvijas un citām valstīm.

Šogad viesi gluži kā ierasts ne tikai brīnišķīgi pavadīja laiku, bet arī piedalījās labdarības akcijās. Labdarības pasākums ir iespēja gan atpūsties, gan izdarīt labu darbu, palīdzot tiem, kuriem dzīvē ir veicies mazliet mazāk nekā mums.

Līdzekļi, kas tika iegūti īpašā labdarības loterijā, tika novirzīti Pļavnieku bērnu bāreņu aprūpes centra, bērnu nama «Imanta» bērnu dāvanām, našķiem un apģērbam, kā arī divu zēnu no projekta «PALĪDZĒSIM. LV» rehabilitācijai.

Pateicoties viesu atbalstam, īpašajā svētku vakarā uzstājās gan bērni, gan pasākuma partneri, un, protams, galvenā muzikālā vakara dāvana bija labdarības balles saimnieces Natālijas Tumševicas Ziemassvētku koncerts džeza orķestra pavadījumā.

«Mēs visi dalījāmies savā labestībā un laimē, pēc kā arī visvairāk ilgojas ikviens cilvēks uz šīs zemes. Esmu ļoti pateicīga partneriem par labdarības loterijas balvām, kā arī viesiem, kuri ļoti aktīvi piedalījās šajā loterijā. Jau 21. decembrī mēs bērniem aizvedām savas mīlestības daļiņu, kopā ar dāvanām, viņi šo notikumu gaidīja ar nepacietību! Tikai mūsu pašu spēkos ir padarīt šo pasauli labāku un labestīgāku!» tā Natālija Tumševica.

Svētku atmosfēra un brīnišķīgs noskaņojums valdīja visa vakara garumā, daudzi viesi saprata Ziemassvētku patieso nozīmi - būt kopā ar ģimeni, būt pateicīgiem par saviem mīļajiem, to veselību, smaidiem, neuztvert neko no tā par pašsaprotamu!

Akcijas rezultātus svētku laikā varēs vērot dzīves stila portālā «Sejas.lv», ar kura palīdzību Natālija un viņas palīgi parāda, ka kopīgiem spēkiem izdodas iepriecināt citus un padarīt pasauli labāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu