Džonijs Deps vēlas, lai Ambera Hērda apmaksā viņa daļu no šķiršanās izdevumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieru Džonija Depa un Amberas Hērdas dzīvē sācies jauns posms, bet viņi vienalga mēģina dažādiem līdzekļiem neļaut bijušajam laulātajam aizmirst par otras personas eksistenci.

Šoreiz ar savu rīcību izcēlies aktieris Džonijs Deps, kurš nu vēlas, lai Ambera Hērda apmaksā ne tikai savu, bet arī viņa daļu no tiesas izdevumiem, kuri ir simts tūkstoši dolāru.

Tiesas dokumentos Deps saka, ka viņa iztērētā nauda šķiršanās prāvas izdevumiem bijusi vienāda ar miljons dolāriem un 100 tūkstošus viņš vēlas saņemt no bijušās sievas, jo viņas dēļ viņi izšķīrušies un tāpēc sievietei jāmaksā tiesas izdevumi.

Ja Deps uzvarēs tiesā, Hērdai būs tam jāizmaksā noteiktā summa desmit dienu laikā; ja viņa to nespēs, aktierim būs iespēja samazināt viņai izmaksājamo laulības šķiršanas kompensāciju, kas arī, pēc Hērdas juristu domām, ir patiesais šāda iesnieguma mērķis.

Tiesa Depa iesniegumu izskatīs 2017.gada 13.janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu