Filmas «Sekss un lielpilsēta» trešo daļu sāks uzņemt jau 2017.gada vasarā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» fanu sapnis par jaunu filmas daļu tiks piepildīts. Portāls «RadarOnline» ziņo, ka jau 2017.gada vasarā tikts sākta filmas veidošana, tātad 2018.gadā to jau varēs ieraudzīt kinoteātru ekrānos!

Citu seriālu, filmu turpinājumiem ne vienmēr piekrīt visi galvenie varoņi, taču šis seriāls ir izņēmums, visas četras aktrises – Sāra Džesika Pārkere, Kima Ketrela, Kristīna Deivisa un Sintija Niksone jau ir parakstījušas līgumus par piedalīšanos trešajā filmā.

Par spīti faktam, ka Kima Ketrela uzskata, ka viņas mīlas dzīve ir sagandēta, tikai un vienīgi pateicoties seriālam, viņa nespēj atteikties no iejušanās Samantas Džonsas lomā vēl vienu reizi.

Aktrise, kuru visgrūtāk bija pārliecināt piedalīties jaunajā filmas daļā, bija Sāra Džesika Pārkere, kura nebija mierā ar scenāriju, bet tas tika pārrakstīts un slavenība ir laimīga atgriezties Kerijas Bredšovas tēlā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu