Latvijas labākie sportisti nosvin «Latvijas Gada balvas sportā 2016» pasniegšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Ceturtdien, 22.decembri, Latvijas labāko sportistu ceremonijā «Latvijas Gada balva sportā 2016» tika apbalvoti, godināti Latvijas nopelniem bagātākie sportisti, kuri dažādās sacensībās liek Latvijas vārdam skanēt tālu pasaulē, parādot, ka arī maza valsts var!

Apbalvošanas ceremonija un pasākuma neoficiālā daļa norisinājās kinoteātra «Splendid palace» telpās, kurās sportisti, sporta entuziasti saņēma balvas par nopelniem.

Jau otro reizi labākās sportistes titulu saņēma septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa, kura ceremoniju apmeklēja kopā ar vīru Rolandu Admidiņu. Pāris salaulājās 2014.gadā.

Talantīgā sportiste bija tērpusies elegantā melnā vakartērpā ar mirdzošām detaļām. Taču matus Laura bija ieveidojusi vieglās, Keitas Midltones stilam līdzīgās lokās.

Pēc balvu pasniegšanas viesi nesteidza pamest greznās kinoteātra telpas, bet baudīja sulas, vīnus un nodevās sarunām par gada laikā piedzīvoto un sasniegto Latvijas sportā un nākotnes plāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu